top of page

Ledige stillinger

P_neg.png

Vil du bli med i oppbyggingen av et helt nytt Geo-miljø i Trondheim ?

Ønsker du å være med på å bygge et helt nytt fagmiljø i Trondheim

– så grip sjansen og ta kontakt med oss i Pro Invenia. Her vil det bli muligheter for å utvikle en ny arbeidshverdag med nye rutiner og prosedyrer samt planlegge og investere i nytt utstyr for både grunnundersøkelser og laboratorium.

Vi ønsker å etablere en gruppe innen Geoteknikk, ingeniørgeologi, grunnundersøkelser og laboratorieundersøkelser for å komplettere våre tjenester.

Pro Invenia AS er et rådgivende konsulentselskap der vårt hovedfokus er «tidligfase utvikling» av eiendom. Stikkord for vårt arbeidsfelt er bolig, næring, telecom, landbruk, energioverføringsnett, vei og bane og mineraluttak/massehåndtering.

Pro Invenia ble etablert i 2005 og har oppdrag for både private og offentlige aktører. Hovedkontoret er i Trondheim med regionskontor i Oslo og Steinkjer. Vi kjennetegnes av profesjonalitet, tett oppfølging og fokus på løsninger for kunden.

Her kan du være med å påvirke fra første dag i våre helt nye lokaler på Ranheim. Gratis parkering og lunsjordning har vi også.

Vi søker etter:

Synes du dette høres interessant ut

– da er det ingenting å nøle med. Du trenger ikke lage en formell søknad eller børste støv en gammel CV – bare ta kontakt for en uformell prat.

Kontaktinfo:

Roger Stalheim

Kunde- og Prosjektansvarlig

Kontaktinfo  >

(+47) 971 75 745

roger.stalheim(at)proinvenia.no

Ingebrigt Bjørseth

Marked og utviklingsansvarlig

Kontaktinfo >

(+47) 920 86 333

ingebrigt.bjorseth(at)proinvenia.no

bottom of page